ΠΟΙΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το 2020 μια γλυκιά έμπνευση ήρθε για να μας ξεσηκώσει, να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου η φαντασία και η αγάπη μας για την σοκολάτα και το γλυκό θα έβρισκαν καταφύγιο.

Οι συνταγές και τα μυστικά που πέρασαν από γενιά σε γενιά, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη μας για την γλυκιά τέχνη, προσδίδουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό.

Στο πλήρες εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο μας, ξετυλίγουμε απλόχερα το ταλέντο και την τεχνογνωσία μας, παράγοντας μοναδικές δημιουργίες που θα σας ταξιδέψουν στον παράδεισο του γλυκού και όχι μόνο, πάντα με οδηγό τις συμβουλές και τις συνταγές από την

κυρία Ανατολλή.

Με σύμμαχο την φαντασία μας και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες μας, αναπτύσσουμε την ποικιλία των προϊόντων μας, με γνώμονα την καινοτομία και την ποιότητα ώστε να ικανοποιήσουμε κάθε γευστική σας ανάγκη.

Η εκλεκτή και προσεκτικά επιλεγμένη σοκολάτα σε συνδυασμό με την τέχνη των ανθρώπων μας, σας χαρίζουν ένα αποτέλεσμα γευστικής πολυτέλειας και εμπειρίας.

Οργανωμένο
man-by-truck-guy-delivery-uniform-man-wi

Μέσα από το οργανωμένο 

δίκτυο διανομής της ΔΙΑΝ, τα  προϊόντα μας έρχονται δίπλα  σας, πάντα φρέσκα και  λαχταριστά.

 Δίκτυο 
 Διανομής 

Παρέχουμε
344.jpg

Στην Ανατολλή καλύπτουμε 

τις ανάγκες των πελατών μας 

και δίνουμε την δυνατότητα  δημιουργίας προϊόντων 

ιδιωτικής ετικέτας.

 Private 

 Label 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στην Ανατολλή έχουμε ως βασική αξία την προστασία της υγείας των καταναλωτών.

Η ομάδα μας επιλέγει προσεχτικά μια προς μια τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για να σας προσφέρουμε ένα ποιοτικό και  γευστικό αποτέλεσμα.

Μέσα από τακτικούς και αποτελεσματικούς ελέγχους σε συνδυασμό με τα αυστηρά μας υγειονομικά πρωτόκολλα, μηδενίζουμε την πιθανότητα εμφάνισης οποιουδήποτε κινδύνου διασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή των προϊόντων μας.

Τα προϊόντα Ανατολλή ήρθαν για να καταπλήξουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία με λαχταριστές γεύσεις που θα αναστατώσουν τις αισθήσεις σας.

We just...
Chocolate Bonbons

...love chocolate!