top of page

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ [info@anatolli.gr | (+30) 24610 86095 | ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΒΙ.ΠΕ. Κασλά Κοζάνης | 50100 | Κοζάνη | Ελλάδα] («ANATOLLI»,»εμείς»,»μας») διατηρεί λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. LinkedIn, Instagram, Facebook, You Tube) (συλλογικά «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης») ως διαύλους επικοινωνίας των τελευταίων νέων, προϊόντων και δραστηριοτήτων της καθώς και των εργασιακών επιτευγμάτων και ευκαιριών σταδιοδρομίας στο ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων των πελατών της, των ενδιαφερόμενων μερών και των ανθρώπων που αλληλοεπιδρούν με εμάς. Για να διασφαλίσουμε ότι οι εταιρικές επικοινωνίες μας είναι συνεπείς με το όραμά μας και με τα ισχύοντα δεοντολογικά, νομικά και κανονιστικά πρότυπα, έχουμε θεσπίσει τις ακόλουθες βασικές οδηγίες για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πώς θεωρούμε κατάλληλο να χρησιμοποιείτε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ANATOLLI.

 

Καθώς ορισμένα σημεία στην ιστοσελίδα της ANATOLLI μπορεί να συνδεθούν με συγκεκριμένες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας plug-ins μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. LinkedIn, Instagram, Facebook, You Tube) παρακαλούμε λάβετε υπόψιν ότι η ANATOLLI μπορεί (ανάλογα με τις ρυθμίσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων κάθε χρήστη) αυτόματα να έχει πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες οι οποίες είναι δημόσια διαθέσιμες διαμέσου του προφίλ σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (π.χ. όνομα χρήστη, όνομα, επίθετο, φωτογραφίες, ημερομηνία γέννησης, τόπος διαμονής, επαγγελματική εμπειρία, προσωπικά επιτεύγματα, κλπ.). Η ANATOLLI δύναται να χρησιμοποιεί αυτές τις προσωπικές πληροφορίες ή/και άλλες που παρέχονται επιπρόσθετα από εσάς όταν επικοινωνείτε απευθείας μαζί μας (π.χ. τηλεφωνικός αριθμός, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ.) μέσω των λογαριασμών μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και των διασυνδέσεων ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που προσφέρουν οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί με σκοπό να σας παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για λόγους ευκαιριών σταδιοδρομίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και τα σχετικά με την ιδιωτικότητά σας δικαιώματα, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Παρακαλούμε, σημειώστε ότι η ANATOLLI είναι υπεύθυνη μόνο για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων για τους παραπάνω σκοπούς (επικοινωνία, πληροφορίες και ευκαιρίες σταδιοδρομίας). Η ANATOLLI δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο ή τα μέσα που οι πλατφόρμες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης επεξεργάζονται αυτοβούλως τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να διαβάσετε τις πρακτικές απορρήτου του LinkedIn, Instagram, Facebook, YouTube για περισσότερες πληροφορίες.

 

Σας συνιστούμε να αλληλεπιδράσετε με την εταιρεία μας ακολουθώντας ή κάνοντας κλικ στο «Μου αρέσει» στους εταιρικούς λογαριασμούς μας στις πλατφόρμες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και συζητώντας θέματα σχετικά με τις υπηρεσίες και την δραστηριοποίησή μας. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια ενθαρρυντική, υποστηρικτική, ευχάριστη κοινότητα στους λογαριασμούς μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

Όταν συμμετέχετε σε κάποιο από τα κανάλια των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της ANATOLLI, συμφωνείτε με τις ακόλουθες οδηγίες ορθής χρήσης, συμπληρωματικά στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών / Όρους Χρήσης / Συμβάσεις Χρήσης ή / και άλλες νομικές ειδοποιήσεις που παρέχονται από την ANATOLLI και εκείνες των αντίστοιχων πλατφορμών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης συμπεριλαμβανομένων των Instagram, Facebook, YouTube και LinkedIn. Όταν αλληλεπιδράτε με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ANATOLLI, παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν και να ακολουθήσετε τους παρακάτω απλούς κανόνες και βεβαιωθείτε ότι τους ελέγχετε κατά διαστήματα, επειδή δύναται να αλλάξουν:

 

1. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ANATOLLI
επιτρέπει τον σχολιασμό, την προώθηση, την αναδημοσίευση, το like ή άλλη διαδραστική
λειτουργία από τους χρήστες, παρακαλούμε μην μοιράζεστε σχόλια που περιέχουν:

 • Ακατάλληλα σχόλια ή συμπεράσματα σχετικά με τους ανταγωνιστές της ANATOLLI,

 • Περιεχόμενο που περιλαμβάνει δυσφημιστική και υβριστική ή προσβλητική γλώσσα
  (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο και συνδέσμων που θα συνιστούσαν παραβίαση της ιδιωτικής ζωής ενός ατόμου),

 • Περιεχόμενο που είναι παραπλανητικό, λανθασμένο, ή ψευδές,

 • Υποτιμητικά ή απειλητικά σχόλια για άλλους,

 • Αναρτήσεις που είναι υπερβολικά επαναλαμβανόμενες ή / και ενοχλητικές στην κοινότητα ή είναι φύσει ανεπίκλητες (SPAM-like).

 • Αναρτήσεις που εμπεριέχουν ιδιόκτητες, εμπιστευτικές, ευαίσθητες ή μη δημόσιες πληροφορίες για, ή σχετικά με την ANATOLLI ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία,

 • Διαφήμιση ή προώθηση προϊόντων ή περιεχομένου υπηρεσιών,

 • Αναρτήσεις που μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες για εσάς ή άλλα φυσικά πρόσωπα,

 • Ασεβή σχόλια για άλλα μέλη των κοινοτήτων μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,

 • Κάθε σχόλιο που παραβιάζει τη Συμφωνία Χρήσης / Όρους Παροχής Υπηρεσιών / Όρους Χρήσης του LinkedIn, του Instagram, του Facebook ή / και του You Tube.

 

2. Επειδή τα προφίλ μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι δημόσια και οποιοσδήποτε δύναται να επικοινωνήσει μαζί μας, δεν μπορούμε να καταστούμε υπεύθυνοι για απόψεις που εκφράζονται πέραν των δικών μας. Η ANATOLLI δεν επαληθεύει, δεν αντιπροσωπεύει ούτε υιοθετεί τις οποιεσδήποτε απόψεις ή πληροφορίες που εκφράζονται από τρίτους οργανισμούς ή άτομα που δημοσιεύουν περιεχόμενο στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της ANATOLLI. Η ANATOLLI δεν φέρει καμία ευθύνη για τις ενέργειες των δημοσιεύσεων και για οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύτηκε από οποιονδήποτε άλλον εκτός της ANATOLLI. Σχόλια και άλλο υλικό που δεν δημοσιεύτηκε από την ANATOLLI δεν αντανακλούν απαραίτητα τις απόψεις ή τις γνώμες της ANATOLLI και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβεια ή την αξιοπιστία τους.

 

3. Ενίοτε μπορούμε να μοιραζόμαστε συνδέσμους με ιστοτόπους τρίτων όταν θεωρούμε ότι θα βρείτε τις πληροφορίες χρήσιμες. Ωστόσο, παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι αυτό δεν αποτελεί επίσημη υποστήριξη του περιεχομένου του επιμέρους ιστοτόπου ή της εταιρείας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές απορρήτου, τις δηλώσεις cookies και άλλες πολιτικές και πρακτικές ή για το περιεχόμενο οποιουδήποτε ιστοτόπου που προσβάσιμο μέσω συνδέσμων ή παραπομπών στους λογαριασμούς μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

4. Αναρτώντας σε ένα από τα προφίλ μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κατανοείτε ότι οι αναρτήσεις σας και οποιεσδήποτε ιδέες ή τεχνικές που εμπεριέχονται σε αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από εμάς με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο, συμπεριλαμβανομένου του εταιρικού μας ιστοτόπου και των σελίδων μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Συνεπώς, παρακαλούμε μην υποβάλλετε ιδέες ή υλικό που θέλετε να διατηρήσετε εμπιστευτικό.

 

5. Η ANATOLLI διατηρεί όλα τα δικαιώματα που σχετίζονται με τους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και δύναται κατά τη διακριτική της ευχέρεια να προσθέσει, να αφαιρέσει ή να τροποποιήσει οποιοδήποτε περιεχόμενο ή υλικό που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό, να διακόψει τον λογαριασμό, να αποδεχθεί ή να απορρίψει εκείνους που ενδεχομένως επιθυμούν να ακολουθήσουν το λογαριασμό και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια που απευθύνονται στον λογαριασμό.

 

6. Η ANATOLLI διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει / αφαιρέσει οποιαδήποτε δημοσίευση με μη παραδεκτό περιεχόμενο και να μπλοκάρει επίσης χρήστες που παραβιάζουν τους παραπάνω όρους.

 

Σας συνιστούμε να ελέγχετε συχνά για ενημερώσεις, καθώς διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να τροποποιήσουμε αυτές τις οδηγίες ανά πάσα στιγμή. Η συνέχιση της χρήσης των προφίλ μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υποδηλώνει την αποδοχή των τυχόν αναθεωρήσεων αυτών των όρων. Επίσης, παρότι αυτοί οι κανόνες καλύπτουν τις πλέον συνήθεις περιπτώσεις, εντούτοις δεν μπορούν να καλύψουν το σύνολο των περιπτώσεων.
Συνεπώς, η ANATOLLI μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια θεωρεί κατάλληλη για να εξασφαλίσει ότι ένας συγκεκριμένος λογαριασμός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν θα διαταραχθεί ή παρεμποδιστεί με κανένα τρόπο.

bottom of page